uppkopplad Kom i min famn : nothäfte pdf

uppkopplad Kom i min famn : nothäfte pdf

Kom i min famn : nothäfte

  • Siffra: 843393300789646
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.0/5 (Votes: 4772)
  • Paperback : 172 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Att blir förälder är en av de största händelserna i en människas liv. Monica Noréns cd-skiva Kom i min famn fångar den svindlande känslan med 13 underbara sånger om tacksamheten, glädjen och kärleken till en ny människa.

I detta nothäfte finns skivans samtliga sånger med melodistämma och ackordanalys.

Himmelbit är en högtidsstund varje Babycafé. "Mitt lilla barn, min lilla himmelbit" sjunger föräldrarna med ett litet dunigt huvud i halsgropen. Och rummet är fullständigt mättat med tacksamhet och förundran.
Åsa Hofverberg, Barn- och familjepedagog, Sävedalens församling

En fantastisk samling sånger, skrivna med en enorm kärlek och uppskattning till barn. Jag använder sångerna i mitt arbete med babyrytmik och sångerna uppskattas av både mig, föräldrar och barn.
Lena Jakobsson-Lundgren, Babysångskonsulent, Arvidsjaurs församling

Väldigt fina sånger, genuina å "rakt i hjärtat-texter".
Hanna Stenlund, Sångerska och låtskrivare, Jönköping

Relaterade böcker