läsa Engelsk grammatik med drillövningar och facit pdf

läsa Engelsk grammatik med drillövningar och facit pdf

Engelsk grammatik med drillövningar och facit

  • Siffra: 140666134251632
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.2/5 (Votes: 4407)
  • Paperback : 153 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Engelsk grammatik är en strukturerad men ändå lättsmält grammatikbok. Engelsk grammatik är lite okonventionellt upplagd med två integrerade delar: en teoretisk del, och en praktisk del med drillövningar.

Den teoretiska delen är skriven på ett så enkelt och konkret sätt som möjligt. Den innehåller relativt få exempel, men istället innehåller den praktiska delen ett stort antal exempel där olika aspekter på det som eleven läst om i den teoretiska delen tas upp och drillas. All information som krävs för att lösa övningarna finns i teoridelen.

Idén bakom denna uppläggning är enkel. Ingen konventionell grammatik har plats för så många exempel som man kan ta upp här, samtidigt som arbetet i övningarna med att tolka och

förstå vad som behandlas i teoridelen aktiverar en process som gör att man faktiskt förstår, och inte bara kan rabbla typexempel.Drillövningar

Engelsk grammatik är ett naturligt komplement till det material du använder i din undervisning. Här finns reglerna strukturerade, och här finns en uppsjö av övningar som effektivt nöter in reglerna.

Bokens innehåll är uppdelat i en grundkurs och en överkurs. Överkursen är markerad med blå tonplattor och blå uppgiftsnummer (i drillövningarna).

I slutet av boken finns ordförklaringar där de grammatiska begrepp som används i boken förklaras på ett enkelt sätt.

Relaterade böcker