Jag är en tjuv…"> ladda ner Jag är en tjuv : en berättelse epub pdf - spacenoize.com

ladda ner Jag är en tjuv : en berättelse epub pdf

ladda ner Jag är en tjuv : en berättelse epub pdf

Jag är en tjuv : en berättelse

  • Siffra: 196515729195347
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 3.9/5 (Votes: 4721)
  • Paperback : 151 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Kalabalik i butik

"Häng en skylt på den skyldige!" Jonas Karlssons nya kortroman Jag är en tjuv berättar historien om när säkerhetsansvarige Roland oturligt nog lyckas ertappa en av snattarna på köpcentret och tvingas utföra en bestraffning han önskar han aldrig hade hittat på. Om hur ett infall går från dålig idé till att plötsligt glida en ur greppet bara för att sedan ta en ände med förskräckelse. Oväntade vändningar, generationsöverskridande handfallenheter och en händelseutveckling som sätter allting i nytt ljus.
"Jag är en tjuv är ytligt sett en sedelärande bagatell, men också en klasskildring som frågar hur mycket en Roland är värd, hur mycket hans strävan efter en inre resning ska tas på allvar." /Ulrika Milles, Dagens Nyheter

Relaterade böcker