- Vaddå arbetsglädje, undrar du …"> Konsten att älska sitt jobb ? Din guide till villkorslös arbetsglädje. pdf, epub ebook - spacenoize.com

Konsten att älska sitt jobb ? Din guide till villkorslös arbetsglädje. pdf, epub ebook

 Konsten att älska sitt jobb ? Din guide till villkorslös arbetsglädje. pdf, epub ebook

Konsten att älska sitt jobb ? Din guide till villkorslös arbetsglädje.

  • Siffra: 388556439816066
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.8/5 (Votes: 4106)
  • Paperback : 184 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Den här boken är "en guidning till arbetsglädje som verkligen håller i sig".

- Vaddå arbetsglädje, undrar du kanske? Tomas och Dennis har väl inte mitt jobb, eller?

Nej, det har de inte. Det kan de ärligt erkänna. De har faktiskt ingen aning om hur du har det i ditt liv: vilka arbetsuppgifter, vilka kollegor eller vilka chefer du har. Det är sant. Absolut. Tomas och Dennis vet nämligen ingenting alls om dig.

Men...och detta är bokens huvudbudskap...oberoende av vem du egentligen är och vilken livssituation som du har just nu, är det faktiskt fullt möjligt att uppleva äkta arbetsglädje, trots att omständigheterna runtomkring kanske inte är de allra bästa. Inte arbetsglädje "på grund av" din nuvarande situation, utan istället arbetsglädje "trots" densamma.

Äkta arbetsglädje kommer nämligen inifrån varje individ. Inte utifrån omständigheter, som vi fått för oss att tro. Ta dig därför tid att lyssna till bokens verkliga budskap. Det är hoppingivande för alla, men särskilt för dig som har svårt att finna den riktiga glädjen på jobbet.

Tomas Lydahl & Dennis Westerberg, båda författare, föreläsare och framstående experter inom områdena mental hälsa och personligt ledarskap, har lång erfarenhet av att coacha människor som mår dåligt på arbetsplatsen.

Ljudboken är den tredje i en serie, "Bli den bästa versionen av dig själv, i alla lägen". De två första böckerna heter "Ett stressfritt liv" och "På väg att skiljas? Lyssna på detta först.".

Ljudboken påminner en hel del om Tomas och Dennis populära podcast (Tomas & Dennis podcast), med tiotusentals lyssnare varje vecka.

Låt dig dock inte luras av den lättsamma och smått ironiska tonen. Inte heller av den breda skånska dialekten. Bortom all humor och kvickhet, finns nämligen ett viktigt och revolutionerande budskap.

Relaterade böcker