ladda ner Bakom den nakna huden : en berättelse om avklädning epub, pdf

ladda ner Bakom den nakna huden : en berättelse om avklädning epub, pdf

Bakom den nakna huden : en berättelse om avklädning

  • Siffra: 197458688410706
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.9/5 (Votes: 4154)
  • Paperback : 138 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

BAKOM STRIPTEASENS KULISSER!

- Det här med strippen är som om man gått in i en mörk gränd och kommit ut därifrån förvandlad till något helt annat.
- Du menar lite som Stålmannens telefonkiosk?
- Ja, men det tragiska är att vi inte direkt fått några superkrafter av strippen. Vi blir bara sårbara av den. Och i samhällets ögon ... Ja, i samhällets ögon spelar det ingen roll. Hur mycket vi än vet om människor, hur duktiga försäljare, hur streetsmarta vi än är så kan vi inte sätta detta på ett CV. Jag önskar faktiskt att jag kunde det sätta det på mitt CV.

I denna självbiografiska roman berättar Annelie Babitz om sin tid inom striptease. Efter sin journalistexamen stod hon utan jobb och hamnade i en bransch som i mångas ögon ar underlig och till och med smutsig. På klubben mötte hon Mo, Vinter, Kitten, Orchid, Peppermint.

"Bakom den nakna huden" är ett både humoristiskt och tragiskt porträtt av ett gäng kvinnor med vitt skilda bakgrunder som under en tid förenas i systerskap, kärlek och lojalitet. Och den är ett närgånget porträtt av mannen som kom till klubben och som här blir mer avklädda än tjejerna.

Annelie Babitz, född 1970, har varit verksam som journalist i en mängd tidningar och tidskrifter, bland annat Journalisten, Göteborgsposten och Amelia. "Bakom den nakna huden" är hennes debut.

Relaterade böcker