ladda ner Du, mitt barn pdf

ladda ner Du, mitt barn pdf

Du, mitt barn

  • Siffra: 657112127633601
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.3/5 (Votes: 1901)
  • Paperback : 159 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Du, mitt barn, vilken lycka! Du, mitt barn, vilken lycka! Mjukt vill jag dig intill mig trycka Jag ska smeka din kind så varm Vyssja dig sakta på min arm Jag ska läsa sagor, alla som finns Så Gumman Tö och Hattstugan du minns Hålla dig nära mig, skönt Hålla dig mjukt och ömt Jag ska sjunga alla visor som finns Leka med dig alla lekar som hinns Spela alla spel och sagor berätta Smeka din kind med händer lätta Ge dig värme och kärlek så innerligt blid Ge dig trygghet och mycket av min tid Hålla dig nära mig, skönt Hålla dig mjukt och ömt Se till att du är varm och ge dig mat Aldrig nånsin ska du känna av nåt hat. Jag ska inte bli arg och fördöma, Bara uppmuntra och berömma Le rart mot dig fast du spiller och slaskar och krama dig när du in med leran traskar Hålla dig nära mig, skönt Hålla dig mjukt och ömt Hålla dig nära mig, skönt Hålla dig mjukt och ömt Vårda dig ömt och kärleksfullt. Se till att du ut i skogen och naturen tar klivet. Ge dig fasta gränser, så du redo blir för livet

Relaterade böcker